Zonwering screens

Je bent op zoek naar een oplossing tegen de warmte in huis? Wij bij Sun Eclipse begrijpen dat heel erg goed. De Nederlandse zomers worden steeds warmer en het zorgt voor een hoop hitte en daarmee ongemak in huis. Een goede oplossing kan een zonwering in de vorm van zonwering screens zijn.

Zonwering screens van Sun Eclipse

De zonwering screens van Sun Eclipse kennen tal van voordelen. Je kunt het gemakkelijk zelf opmeten en bij ons bestellen. Bij levering kun je de screens zonwering gemakkelijk zelf ophangen. Bij andere oplossingen als een elektrisch screen, zal een specialist langs moeten komen om alles in te meten, dit zal ook direct de kosten een stuk laten oplopen. Met onze goedkope zonwering is dat niet het geval, je kunt het echt allemaal zelf doen.

Misschien denk je nog aan andere oplossingen, zoals het installeren van airconditioning in het huis. Uiteraard zal dit voor verkoeling zorgen, maar het is een veel duurdere oplossing dan het toepassen van zonwering screens op de ramen.

De eenmalige investering in het aanleggen van een airconditioning is hoger, maar ook de kosten voor het gebruik ervan liggen vele malen hoger. Heb je al een airconditioning in huis? Dan kun je met onze zonwering screens de efficiency van de airco verhogen. Op deze manier breng je de kosten van het gebruik van een airco omlaag.

De zonwering die we aanbieden bestaat uit een screendoek met zeilringen. Uniek aan ons systeem zijn de zuignappen. Deze plaats je op het raam. Zo is het niet nodig om gaten in het kozijn te boren om het doek te bevestigen. Zou je in het kozijn boren, dan kan dit op lange termijn problemen geven voor het kozijn, je hebt er immers gaten ingeboord waar vocht in kan komen. Met de screens zonwering van Sun Eclipse is dit niet nodig. Onze zonwering voor het raam hang je eenvoudig op met de meegeleverde unieke zuignappen, dus geen schade aan het kozijn of de gevel.

De juiste keuze voor zonwering screens

Wanneer je kiest voor de screens zonwering van Sun Eclipse, dan zijn er een paar eenvoudige keuzes die gemaakt moeten worden. Eigenlijk heb je in vier stappen het perfecte zonnescherm op maat. Het begint met de keuze voor bevestiging binnen of buiten. Het is met onze zonwering screens allebei mogelijk. Wil je maximaal effect en maximale hittewering, dan adviseren we je om de screens aan de buitenkant te bevestigen.

Type zonwering screens

De volgende stap is het type screen. Kies je voor optimaal zicht zonwering screens of ga je voor maximaal sunblock? Beide zullen ze goed de warmte buiten houden, optimaal zicht tot 85% en maximaal sunblock tot 97%. Het verschil zit hem veelal in het gebruik van de ruimte. Bij maximaal sunblock zal de ruimte wat donkerder worden, deze zonwering screens zijn dus ideaal geschikt voor een slaapkamer of ruimte waar je niet de hele dag bent. Wil je zonnescreens gebruiken voor bijvoorbeeld de huiskamer of werkkamer, dan adviseren we je om te kiezen voor optimaal zicht screens zonwering.

Stap drie is het meten van het raam, of de ramen waar je screens wilt bevestigen. Wil je zonwering binnenkant raam of zonwering buitenkant raam? We hebben voor passende screens alleen de hoogte en de breedte van het raam nodig. Het is ook mogelijk om voor afwijkende ramen zonwering screens te bestellen. Heb je bijvoorbeeld een raam in de vorm van een driehoek, of een rond raam? Dan vragen we je om een schets van het raam bij te voegen bij je bestelling. De overige stappen in het bestelproces zijn gelijk aan de rechthoekige ramen.

De laatste stap in de weg naar je perfecte sunscreen is het kiezen van de kleur. We bieden vijf verschillende kleuren aan. Waarvan twee lichte varianten, White en Boulder. Deze kleuren zijn ideaal voor bevestiging van de zonwering screens aan de binnenkant van een raam. Verder hebben we drie donkere kleuren, Black, Anthracite en Concrete. Deze varianten zijn goed geschikt om aan de buitenkant van een raam te bevestigen.

Heb je de vier stappen doorlopen, dan gaan we direct voor je aan de slag en zul je de zonwering screens snel in huis ontvangen.

De zonwering screens van Sun Eclipse monteren

De zonwering screens van Sun Eclipse kun je heel gemakkelijk zelf monteren. Hiervoor hebben we een eenvoudige montagehandleiding beschikbaar. Hierin wordt gemakkelijk uitgelegd hoe je de zonnescreens aan het raam moet bevestigen. Met de meegeleverde alcoholdoekjes maak je de plek waar de zuignap komt schoon en vetvrij. Daarna bevochtig je de zuignap licht met water en plaats je deze op het raam. Hierna is het nog een kwestie van het doek bevestigen en de zuignappen vast draaien. Echt een ontzettend eenvoudig proces en zoals beschreven, leggen we het in de handleiding in detail uit.

De zonwering screens zitten gegarandeerd een zomer lang vast op je raam, je hoeft je geen zorgen te maken om regen of wind, zelfs een zomerstorm zal de screens niet van je raam blazen. Zo weet je zeker dat je iedere zomer opnieuw weer veel plezier zult hebben van de zonwering screens.

Kies voor een screendoek van Sun Eclipse

Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor de ideale en duurzame oplossing tegen hitte in je huis. Onze zonwering screens zorgen voor een prettiger binnenklimaat. Een screendoek geeft je jarenlang plezier, het doek rekt niet, is onderhoudsarm en blijft zoals gezegd een zomer lang zitten.

Heb je vragen over onze producten? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Een vraag die we online niet beantwoorden? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij zullen je altijd zo snel mogelijk helpen.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen