Suneclipse

Zonwering zuignappen

Ben je op zoek naar een zonwering met zuignappen? Wij bieden een unieke oplossing die je gemakkelijk zelf kunt bevestigen aan je raam. Zo weet je zeker dat jij deze zomer de hitte de baas zult zijn in huis.

Bereken direct je prijs

De zonwering screens van Sun Eclipse zijn beschikbaar in verschillende varianten en kleuren. Zo heb je de keuze uit doek dat maximaal de zon tegengaat, Maximaal sunblock, die tot 97% zonwerend is. Verder hebben wij een variant Optimaal zicht, die tot 85% zonwerend is. Bij deze laatste is er nog maximaal behoud van uitzicht. Deze zonwering met zuignappen is vooral geschikt voor ruimtes waar je graag natuurlijk licht wilt hebben, zoals woon- en werkkamers.

Onze zonnescreens met zuignap zijn gemakkelijk zelf te bevestigen en zijn ideaal voor het gebruik op bijvoorbeeld openslaande deuren. Hier is een elektrisch screen wat over het glas schuift geen passende oplossing, je kunt dan immers de deuren niet meer open doen. Met onze zonwering met zuignappen heb je dit probleem niet, je monteert het screen rechtstreeks op het glas. Je hoeft bij de montage van dit zonnescherm op maat dus niet te boren in het kozijn of in de gevel.

Waarom kiezen voor een zonwering met zuignappen?

Onze zonwering met zuignappen is een relatief goedkope zonwering in vergelijking met elektrische screens, rolluiken of een airconditioning. Toch is het net zo functioneel als een volledig screen systeem. Onze zuignappen zijn uniek omdat deze als het ware uit twee delen bestaan die over elkaar heen schuiven, daarna schroef je deze zuignappen nog aan. Zo kunnen we garanderen dat wanneer je de screens eenmaal hebt opgehangen, deze de hele zomer zonder problemen zullen blijven hangen. Het maakt niet uit of het gaat stormen of regenen, de zonwering van Sun Eclipse gaat een zomer lang mee. Na de zomer kun je de screens weer verwijderen en opslaan voor het volgende jaar.

Vertrouw op de oplossingen van Sun Eclipse

Twijfel niet langer! Kies direct voor de ideale en duurzame oplossing tegen hitte in je huis. Onze zonwering met zuignappen zorgt voor een prettig binnenklimaat. Een zonnescherm op het raam geeft je jarenlang plezier, het doek rekt niet, is onderhoudsarm en blijft zoals gezegd een zomer lang zitten.

Wil je meer weten over onze producten of heb je vragen? Bekijk dan ons kopje instructies & vragen. Een vraag die je hier niet terug kunt vinden? Neem dan contact met ons op, dat kan via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij zullen je altijd zo snel mogelijk helpen.

Bereken direct je prijs