RECENSIES

Eindelijk een oplossing tegen hitte binnenshuis

Al 5 jaar lang de beste oplossing tegen hitte binnenshuis. Met meer dan 1600+ reviews met een gemiddelde score van 9+ kunnen wij niks anders zeggen dan, bedankt voor jullie reacties! Bekijk hier de reviews van de mensen die je voorgingen.

Dé simpelste oplossing tegen hitte binnenshuis

1942 reviews in the last 12 months
94% recommends us

Degelijke screens, gemakkelijke installatie, goede prijs.

Gemakkelijk besteld via Brico.be. Degelijke screens, doen hun werk en dit voor een goede prijs. Ook gemakkelijk te installeren. Ik had een hogere score gegeven indien alle communicatie na de bestelling ook in de taal was geweest waarin ik deze deed (Nederlands). Klein schoonheidsfoutje.

Type de store:Maximaal sunblock
Couleur:Anthracite

Kris, Mechelen

Mooie uitvinding

Heb een screen gekocht voor de bijkeukendeur zodat het daarin niet zo warm wordt i.v.m wasmachine,droger en diepvries staat. Het scheelt echt enorm. Fijne site en snel geleverd.

Type de store:Optimaal zicht
Couleur:Anthracite

Albert, Oss

Mooie oplossing

Scherm gekocht voor een groot raam waar het raam heel erg warm kan worden van de (ochtend)zon. Nu niet meer! Donkere kleur van het scherm maakt dat we makkelijk naar buiten kunnen kijken. Zeer tevreden! Maat precies goed, makkelijk te monteren.

Type de store:Optimaal zicht
Couleur:Anthracite

Agi, Marik

Sun Eclipse (BE)

Het ziet er supermooi uit en ze zijn gemakkelijk te monteren

Zeer tevreden en snelle levering

Type de store:Optimaal zicht
Couleur:Anthracite

André, Stavenisse

Goede zonwering

Wij hebben gekozen voor de totale zonblokker screen aan de binnenkant en hij voldoet prima. Houd de warmte goed buiten en dat is fijn gezien op dat raam de hele middag de zon op staat. Montage is eenvoudig en snel gedaan.

Type de store:Maximaal sunblock
Couleur:Concrete

C, Enschede

Zonwering in actie

 • Afwijkende maten, geen probleem!

 • Dé oplossing voor je serre of veranda

 • Een aanrader voor thuiswerkers

 • Goede screens voor de binnenruimtes

 • Mooie oplossing voor het dakkapel

 • Ook voor ramen buiten de deur

 • Uitstekend voor de lichtstraat

In 4 stappen naar je perfecte sunscreen

 • 1

  Kies voor bevestiging binnen of buiten.

 • 2

  Kies type screen: Optimaal zicht of Maximaal sunblock.

 • 3

  Meet breedte en hoogte van het gewenste raam.

 • 4

  Kies kleur en bestel.

Direct bestellen

Veelgestelde vragen

Bij Sun Eclipse streven we er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Om deze reden hebben we dan ook de meest voorkomende vragen verzameld en beantwoord in onze FAQ. Zo vind jij gemakkelijk je antwoorden op al je vragen.

Ga naar FAQ
 • Blijven Sun Eclipse screens zitten bij harde wind?

  Sun Eclipse screens en zuignappen blijven zelfs bij een voorjaarsstorm zitten. Onze screens vangen weinig wind doordat ze kort op de ramen zitten en de zuignappen zijn berekend op hun taak.

 • Hoeveel zuignappen komen er op mijn Sun Eclipse screen?

  De zuignappen zitten maximaal 100 cm uit elkaar, als je screen een lengte en/of breedtemaat heeft die groter is, wordt er halverwege een extra zuignap geplaatst zodat de maximale afstand tussen twee zuignappen, gemeten langs een zijde, nooit groter is dan 100 cm.

 • Is een Sun Eclipse screen duurzaam?

  Sun Eclipse screens zijn gemaakt van duurzaam materiaal, gaan lang mee en zorgen bij het gebruik van airco’s voor een lager energiegebruik. Het is de simpelste oplossing tegen hitte binnenshuis.

 • Wat is overmaat?

  Omdat Sun Eclipse screens 2 cm van de ramen af zitten, worden de screens standaard met 1,5 cm aan iedere zijde (3 cm per breedte- en hoogtemaat) overmaat geleverd. Hierdoor sluiten de screens goed af en kan er aan de randen geen hitte en licht passeren.

  Je kan ook kiezen voor geen overmaat, bijvoorbeeld als je hoge haakse rechtopstaande randen op je raamkozijnen hebt. Kies dan bij het bestellen onder ‘welk type kozijn heb je’ voor de optie ‘Diep en haaks’.

  Iedere andere afwijkende wens kan je via de besteloptie afwijkende maten doorgeven. Zo heb je een zonnescherm op maat.

 • Komen jullie ook opmeten en monteren?

  Sun Eclipse is de betaalbare oplossing tegen hitte binnenshuis. Daarom zijn we online only. Door de klant zelf het eenvoudige opmeten en monteren te laten doen houden wij de kosten, en dus de prijzen, laag.

 • Kan ik een offerte aanvragen?

  Gebruik onze online besteltool en zie direct de prijs.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen