Zonnescherm op maat

Met een zonnescherm op maat van Sun Eclipse ben jij altijd de hitte de baas. Wij bieden de meest praktische, simpele en duurzame oplossing als het gaat om een zonwering op maat. Zo weet je zeker dat je de beste oplossing tegen hitte binnenshuis hebt.

Bereken direct je prijs

Zonnescherm op maat

Een zonnescherm op maat van Sun Eclipse is gemakkelijk zelf op te hangen en het is een veel goedkoper alternatief dan bijvoorbeeld elektrische screens. Bovendien worden onze screens geleverd met unieke zuignappen, dus zonder boren of schroeven is het zonnescherm op je raam te realiseren. Je hebt dus zonwering op een raam naar keuze in een handomdraai. Hierbij is het ook mogelijk om voor afwijkende maten, denk bijvoorbeeld aan ronde ramen, een zonwering op maat te realiseren.

Screens op maat gemakkelijk zelf te bestellen

Via onze site is het bestellen van een zonnescherm op maat ontzettend gemakkelijk. In een paar simpele stappen maak je de keuze voor een screen voor binnen of buiten, het type screen, het formaat en de gewenste kleur van het screendoek op maat. Als je deze stappen doorlopen hebt, zie je direct de prijs van je bestelling en de verwachte levertijd.

De volgende stap is het invullen van de factuurgegevens en het kiezen van de gewenste betaalmethode. Het afrekenen van jouw zonnescreen op maat is gemakkelijk te doen met veelgebruikte betaalmethoden als o.a. iDEAL, creditcard, PayPal of Klarna. Hierna gaan we direct voor je aan de slag zodat je binnen no-time je eigen zonnescherm op maat kunt bevestigen op het raam.

Kies voor zonwering op maat van Sun Eclipse

Wij bieden je eindelijk een simpele oplossing tegen hitte binnenshuis. De zonwering screens op maat zorgen voor een prettiger binnenklimaat. Zo weet je zeker dat je prettiger zult slapen, studeren en werken. Een zonnescherm op maat geeft je jarenlang plezier, het doek rekt niet, is onderhoudsarm en blijft een zomer lang zitten.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Bekijk dan ons kopje instructies & vragen. Toch een andere vraag, neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefoon, het contactformulier of e-mail. Wij zullen je altijd zo snel mogelijk proberen te helpen.

Zeg vaarwel tegen de hitte en geniet van een koel huis.

Direct bestellen